Bloggpaus

Några av mina favvoritbloggare har nyligen tagit bloggpaus, vilket jag också kommer att göra. Dock bara för en kort period, och jag kommer säkert att blogga lite om jag känner för det iaf :)

Anledningen är att jag inte riktigt har tid just nu att blogga! Jag har fått en tid för min hästskötarexamen, och all min lediga tid nu kommer att gå åt till att plugga häst.

Sedan är det mycket som händer i mitt liv just nu, kommer jag då ha kvar lägenheten? Kommer jag få ett riktigt jobb? Eller ska jag fortsätta plugga? Isf vad? Hur ska jag fortsätta med Glen? när jag inte hittar en bra sadel ligger vi i ett dödläge och det är inte så roligt..... På detta följer dödsfall och sjukdommar inom familjen.

Många tankar snurrar och jag behöver lite tid att fundera och tänka över min situation nu och hur jag vill att den ska se ut. Så på återseende, kanske snarare än tänkt!Bildkälla: ki.se


Kommentarer
Postat av: Eleonor - Vinn smycke värde 395kr

Hej! Var med o tävla om ett designat läderarmband från LUC of Sweden! Klicka dig in genom denna länk:http://hastoridverksamhet.blogg.se/category/bloggtavlingar.html

2011-04-07 @ 16:56:05
URL: http://hastoridverksamhet.blogg.se/
Postat av: Matilda

Halloj! Jag köpte det på ebay, sök på high capacitybatteri till Desire . :)

2011-04-11 @ 20:32:12
URL: http://showjumper.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0