Shoppat på Eurohorse 2011

Har ju helt glömt bort att berätta vad jag shoppade på Eurohorse i år. Självklart ska även jag lägga upp allt i ett inlägg, och det blev en hel del för att vara jag!


Ridväst
från HV Polo, funktionströja från KEL (Kensington Equestrian Life, sjukt nöjd med denna 75 kronor på Börjes!)

Samt ett par styva läderchaps från Italien och svarta helskodda softshell-ridbyxor från Weber, endast 500 kr! Mkt nöjd med dessa också!


Universal gummiborste "Magic Brush" (ska vara väldigt bra och ta bort hår och smuts från allt material, blir perfekt nu när hästarna fäller), man- och svansborste (endast 39 kr! hittade en likadan på mässan för 140 kr, såd et var ett riktigt kap),
ett par fleecelindor med snygg strass, gratis tygelreflexer



Sedan var jag förbi bloggmontern och fick en goodiebag också! (Bilden tagen från Dressyrmupparna) Det bästa här var nog väskan! Perfekt att ha under dagen som shoppingväska! Tidingen var inte direkt någon av mina favoriter, hade hellre tagit en Equipage eller StallMagasinet eller någon annan. Strumporna fick jag i färgen turkos.

Det var det som jag kommer ihåg att jag köpt iaf! Sen fick jag med mig en del gratis-saker och tidningar också, vilket alltid är trevligt!

Kommentarer
Postat av: dressyrteam-3 satsande dressyrtyttare

Vilken fin blogg, ta gärna en titt in på vår blogg där vi om våra ponnyer.

Frågestund är också uppe på bloggen !



Är du sugen så kan vi följa varandra via bloglovin ?



http://dressyrteam.blogg.se

2011-03-10 @ 16:00:36
URL: http://dressyrteam.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0